Read e-book online Allianssi.125: Hirunda: Toinen kirja (Finnish Edition) PDF

By Raita Jauhiainen

Hirundan toisessa kirjassa maailma kuohuu. Yhteiskunta, josta kukaan ei voi kadota, etsii kuumeisesti rikoksesta syytettyä naista samalla, kun rannikolla sijaitsevassa ruokatuotannon laitoksessa ajaudutaan kriisiin. Lu Talpa joutuu odottamatta suuren valinnan eteen, jossa hän joutuu valitsemaan vapauden ja velvollisuuden väliltä. Saia ja Jani yrittävät puolestaan välttää huomiota samalla, kun he taistelevat keskinäistä epäluottamusta vastaan. Kuka suojelee ketä ja voiko luottamus syntyä pakollisten olosuhteiden varaan?

Show description

Read Online or Download Allianssi.125: Hirunda: Toinen kirja (Finnish Edition) PDF

Best finnish ebooks books

Download e-book for iPad: Oman elämänsä sankarit (Finnish Edition) by Aki Talassaari

Oman elämänsä sankarit on hurtilla huumorilla väritetty seikkailu yksityisetsivästä Juhani Persistä, joka ajautuu uskomattomaan seikkailuun omaperäisten ystäviensä kanssa useless yhden naisen takia. Unohtumattomat henkilöhahmot ja absurdit tapahtumat innoittavat lukijan pysymään seikkailun siivellä hetkestä toiseen.

Download e-book for iPad: Runo- ja valokuvakirja: Se ensimmäinen. .. (Pekan Runo- ja by Pekka Hintikka

Runo- ja valokuvakirja, kuten nimikin sanoo, sisältää runoja ja valokuvia. Molempia itse kirjassa on 25 kappaletta. Kaikki ovat kirjoittajan omia kirjoituksia ja valokuvia. Kirja on kirjoittajan esikoisteos ja siitä muodostuukin kirjalle alaotsikko. Runot ja valokuvat liittyvät löyhästi kirjoittajan omiin elämänkokemuksiin ja ne kertovat, niin elämästä, kuin kuolemasta, rakkaudesta, kaipuusta, uskosta, toivosta ja luonnosta.

Extra info for Allianssi.125: Hirunda: Toinen kirja (Finnish Edition)

Sample text

Download PDF sample

Allianssi.125: Hirunda: Toinen kirja (Finnish Edition) by Raita Jauhiainen


by Robert
4.3

Rated 4.96 of 5 – based on 12 votes